Jag har tillbringat...

DATUM: 2011-09-27 / TID: 13:43:37


...Den största tiden av natten på akuten. Jag har helt enkelt kollapsat totalt och igår fick jag en frukansvärd panikångest så jag höll på att svimma. Jag orkar verkligen inte med detta.

Jag har pratat med försäljningstallet idag och de går med på att häva köpet och jag får mina pengar tillbaka. De kan kanske även tänka sig att gå med på en förlikning, men den summan jag begär tillbaka är inte relevant för dem. Jag sitter i en sjujävla sits. Det här är värre än att få beskedet: "Det finns absolut inget att göra", då finns det bara en utväg.

Avons är ung, han är glad och han trivs med livet
. Han busar, han flyger över hinder i hagen - han är glad! Det gnistrar alltid om hans ögon. Jag kan bara INTE överge honom, inte nu. Men framtiden är oviss för honom och jag vet inte hur mycket till jag orkar ta. Men jag vet att det INTE skulle kännas bättre att köra tillbaka honom och veta att han kanske plågas resten av livet, det är MITT ansvar att se till att det inte blir så. Å andra sidan kan jag inte förlora så in i helvetes mycket med pengar, som jag faktiskt gör om de inte går med på en förlikning, de pengarna jag la ut för veterinärbesöket igår som försäkringsbolaget antagligen inte kommer backa upp mig med och de pengar jag kommer få lägga ut i framtiden på en häst med en oviss framtid.

Veterinären sa att hon kunde hjälpa mig att behandl
a Avons och då ska han först och främst skos bak eftersom det är där defekten sitter. Han går på utsidorna och det är antagligen det här som orsakat spatten. Han kan bli en ridhäst, men inte på några direkta nivåer, han kan bli het symtomfri men han kan också förvärras. Allt är så ovisst. Visste jag att han kunde bli helt bra så är ju det en annan sak, men nu vet man ju ingenting. Jag är helt kluven..Vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag kvävs långsamt.

Ursäkta att jag inte svarar på era kommentarer, jag orkar helt enkelt inte. Men tack för att ni är så underbara!

Postat av: Madde

hej har aldrig komenterat tidare men börjat läsa din blog för 2-3 veckor sedan och verkligen sett vilket jobb du har gjort med avons! Du ska vara stolt över det du har gjort.. Tråkigt bara att det ska sluta så här. Hoppas det löser sej.

2011-09-27 @ 15:03:30
URL: http://Madde.rosenbacka.se
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

oh kära hjärtanes.. Jennie jag lider så otroligt med dig..kramar om

Egentligen vet jag inte om jag kan råda dig till någonting.Du måste nog gå på magkänslan nu.Vad som känns rätt i både själ och hjärtat att göra.Och trots allt Jennie den viktigaste i ditt liv är du.Försök att tänka lite på dig själv i allt detta.Är det nått så vet du var du kan nå mig.

Tänker mycket på er bara så du vet.

mvh/Q

2011-09-27 @ 16:21:53
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Tänker på dig, och vi pratade här hemma om hur hemskt det är och att man aldrig kan förstår de du går igenom. Ist skickar jag kramar till dig, och hoppas att du får sova inatt och kommer fram till det som i slutändan är bäst för dig och Avons..KRAM KRAM

2011-09-27 @ 22:08:06
URL: http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Postat av: Jossan

Åh, fy f*n, rent ut sagt.. :( Jag önskar att det fanns ngt som man kunde göra för att hjälpa dig med detta..Men, i allt det här, du är viktigast!! Du verkar ha ett så stort hjärta att du glömmer dig själv i din vilja att hjälpa de runt dig. Till slut orkar man inte längre. Det är inte egoistiskt att tänka på sig själv i ett sådant här läge, det kan vara ens livlina för att rädda sitt förstånd..STOR KRAM!!!

2011-09-27 @ 22:20:23
URL: http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se
Postat av: malin

Följ bara hjärtat nu, även om de ibland gör väldigt ont, eller jävligt ont, så gå bara på hur de känns där inne. Massa kramar!!

2011-09-28 @ 09:36:05
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Anni

Det är svårt att tänka klart när man hamnar i en sån situation. Men försök hålla dig till att både känna och tänka långsiktigt. Skulle du må bra av att kanske ha en häst som inte kan prestera så mycket som du vill? Och skulle då avons vara glad över att inte kunna räcka till? Annars kan man alltid behanda och blir det inga förändringar behöver du ju inte sälja honom utan du kanske kan låna ut på foder som sällskap el ev. skogsmulle? Jag vet själv hur svårt det är, jag är själv en kämpe ut i fingertopparna och gör allt för min häst oavsett jag själv "förlorar" på det. Har inte följt din blogg jättelänge, men jag hoppas allt löser sig för er och att du i slutändan känner att du tagit rätt beslut.

2011-09-28 @ 10:35:44
URL: http://anononi.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi tänker på dig!! <3 Hoppas allt blir bra!Kanske inte läga att fråga just nu men, du hjälpte mig fixa lite på min blogg.. Nu undrar jag om du kan fixa den "bredare"om du vet hur jag menar? :)

2011-09-28 @ 12:21:38
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag lider vekligen med dig. Så himla tråkigt att det ska sluta så här efter allt jobb som du har lagt... Hoppas hoppas verkligen att det löser sig... Kramar om

2011-09-28 @ 19:11:34
URL: http://maggieembla.bloggo.nu/
Postat av: Lina

Tänker på dig/er! kram!

2011-09-29 @ 13:09:52
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Snälla Jennie gör en lite uppdatering så vi får veta hur du mår och att du lever.

Är sjukt orolig för dig trots att jag inte känner dig irl.

kram !

mvh/Q

2011-09-29 @ 18:28:06
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda

Meen guud :( Jag har missat en del då mitt internet är cp.Men herregud vad hemskt, fyfan vad orättvist! Du och Avons är verkligen inte värd det här!! Varför ska nått sånt här tragiskt hända för?? :(Jag förstår att du inte alls vet vad du ska ta dig till, du har verkligen hamnat i en jobbig sits. Suck, vad säger de andra i din närvaro?

2011-09-29 @ 23:34:53
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Emma

Nu börjar jag bli orolig för dig! Vart har du tagit vägen? :( Hoppas verkligen allt kommer att lösa sig och bli bättre än bäst! Lider verkligen med dig.

Du är stark!<3

2011-09-30 @ 14:49:54
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hoppas verkligen att allt löser sig för dig!

Jag förstår precis hur du mår!!

Hade mitt livs värsta dag igår och det vill jag aldrig uppleva igen!

Håller på dig!

KRam från oss

2011-09-30 @ 21:15:43
URL: http://viggenochjag.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Usch, kommer nästan tårar. Tänker verkligen på dig, vad jobbigt!...

Kram

2011-10-01 @ 20:07:37
URL: http://dressyrlovet.blogg.se/
Postat av: elin

hej jennie! följt din blogg drygt en månad, håller med alla andra att du är en fantstisk person som verkar älska hästar.

avons hade turen soom fick komma till dig. du kommer att ta dig igenom dehär å komma fram till de bästa för dig och avons! tänker på er.

din otur borde vända snart :(

men tror allt kommer lösa sig. de göre alltid på nå vis.. kram elin

2011-10-01 @ 21:26:34
Postat av: elina

Fy vad jobbigt... hoppas det löser sig till det bättre snart det är en väldigt fin häst du har!

2011-10-02 @ 11:05:57
URL: http://http://jjohhanssonn.bloggplatsen.se/
Postat av: L

Hoppas du uppdaterar snart! Vi är oroliga! Kramar

2011-10-02 @ 15:16:05
Postat av: Jenny

Nu börjar jag bli lite orolig för dig...Var har du tagit vägen?

2011-10-03 @ 16:22:01
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0