Det är väl på tiden...

DATUM: 2011-12-10 / TID: 13:15:55


...Med en uppdatering kanske..? :P Jag har noll motivation, som jag jämt tjatar om nu för tiden, men så är det. Det slaskiga, mörka, blöta och blåsiga vintervädret gör en inte speciellt peppad heller. Denna veckan har varit ganska tung, har åkt på halsont, feber och förkylning så jag har inte orkat göra så mycket öht.

I onsdags den 7:e december var det dessutom 6 månader sedan min älskade vän lämnade mig och jordelivet. Satt konstant och grät den dagen, tände även ett ljus för honom som lyste så fint ute i hagen. Min älskade och saknade prins, livet är så otroligt tungt utan dig vid min sida :love:


Avons mår bra, pigg, glad och busig som vanligt. Har inte blivit så mycket ridning nu de senaste dagarna pga underlag och väder. Väntar på att hovslagaren skall komma och sko om honom så jag kan brodda och även få på honom snösulor. Han har haft problem med strålröta också, så jag har skubbat och smörjt fötterna varenda dag. Han kommer få gå lite mindre så länge vädret är som det är och tills hovslagaren kommit. Till våren får jag se hur han mår och eventuellt sätta igång honom mer ordentligt då :)RSS 2.0