Jag lever faktiskt! ;)

DATUM: 2012-01-26 / TID: 10:41:01


Även om det kanske inte märks ;) Jag har inte så mycket att blogga om och jag har som sagt varit inne i en väldigt tuff period som jag inte riktigt kunnat acceptera/hantera.. Men många undrar hur det går med Avons så här kommer en liten uppdatering...

Avons mår bara fint,
han har blivit tränad lite sporadiskt nu under vintern. Vi har verkligen haft det sämsta vädret på länge. Regn i mängder varvat med storm, sen är Avons en expert på att leva jäkel i hagen så han har på 3 veckor lyckats dra av sig framskorna 2 gånger, vilket också har ställt till det en del. Just nu är vi mest ute i skogen och leker över stock och sten, han har varken kondition eller muskler till att gå några hårdare pass just nu, även om jag försöker rida någon gång i veckan och bara skritta. Har känt att så länge jag inte kunnat köra igång honom på riktigt pga väder och underlag har jag heller inte ridit med någon ordning. Eftersom han är väldigt speciell så behöver han isf ridas i stort sett varje dag för att få bättre självförtroende, så just nu går han som sagt sporadiskt och till våren är min plan att köra igång på riktigt, på hans villkor givetvis.

För övrigt så är han
mer stabil psykiskt nu också. Han har blivit en sådan charmknutte och älskar att kela och busa. Han är inte längre rädd utav sig på samma sätt, innan fick jag inte ens klappa han i ansiktet och nu vill han inget annat än att stå och bli kliad just där :) Han är så himla go. Han är verkligen min lilla pusshäst/kärlekshäst och skulle han inte gå att rida så får han gå här på gården och få gå långpromenader och mysa. Jag och sambon letar ju egen gård lite smått och den dagen vi flyttar så kanske jag isåfall kan skaffa mig en till häst som jag kan rida och träna, om nu Avons inte skulle hålla för det. Men å andra sidan så var han hårt tränad och välmusklad när han kom till mig och mådde då riktigt bra, så jag tror att det är det som fattas honom just nu.

Han är fortfarande
lite stissig i ridningen och osäker, dock inte när man rider ut, då kan du göra precis vad du vill med honom han är som en filbunke :S Han är som sagt speciell! Hihi.. Jag kommer ändå att sätta in en kur smärtstillande på honom om några dagar och se om han beter sig annorlunda, vilket jag inte tror, men jag vill ändå kunna utesluta smärta. Så vi får se vad det ger helt enkelt.

Charmtrollet :love:

Vad brun han är på sommaren jämfört med nu, nu är han helt kolsvart. Måste ta en bild någon dag ;)

Postat av: Matilda

Så bra att allt är bra med dig!

2012-01-26 @ 11:32:35
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

kul att höra från dig.Och klart du ska fota din fina svarta springare^^

mvh/Q

2012-01-26 @ 21:57:49
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Carro

Så skönt att få lite uppdatering igen.... är inne varje dag och kollar om du skrivit :)

2012-01-26 @ 22:04:02
URL: http://sartorius.blogg.se/
Postat av: L

Kul att höra från er! :-)

2012-01-26 @ 22:44:14
Postat av: Emma

Vad kul & läsa att det är bättre.

Har kikat in här varje dag i princip sen ditt senaste inlägg.

Kram

2012-01-29 @ 00:32:36
URL: http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Postat av: Malin & Keyson

Skönt att höra från er! :)

2012-01-31 @ 18:24:58
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Tack!Jodå det rullar på här i sakta mak precis som vanligt =) Huvudet upp och fötterna ner som man brukar säga haha..

åh jag skulle tycka det vore så kul om du kunde fota Avons någon dag och lägga upp.Även om du kanske inte rider så mycket osv så spelar det ingen roll.Din häst är så otroligt vacker så hagbilder duger gott och väl =)Han är ju en häst med sådan utstrålning så han kan man nog inte se sig mätt på även om han bara står rakt upp och ner ;-)

mvh/Q

2012-02-01 @ 21:37:56
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Melinda

Jätte fin häst du har:) kika gärna in på min blogg:) kram

2012-02-02 @ 09:49:08
URL: http://www.nattstad.se/unicorns
Postat av: Moa och Josefin

Hej! Fin blogg! :D Skulle betyda enormt mycket om du ville vara med i "veckans blogg" hos oss! :Dhttp://ponnymoln.blogg.se/2012/february/vinnaren-av-veckans-blogg.html#commentKRAM!

2012-02-04 @ 10:04:32
URL: http://ponnymoln.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0