Uppdatering

DATUM: 2011-10-10 / TID: 21:54:16


Jag ligger ganska lågt vad gäller bloggandet just nu, det är mycket som händer för tillfället i vardagen som gjort att jag dragit mig tillbaka en aning :S

Avons är kvar hos mig och det
kommer han förbli. Jag har fått tillbaka på förlikningen med försäljningsstallet, så nu finns ingen återvändo. Tanken att bara se honom i ögonen, lasta honom och skicka honom till ett ovisst öde fick mig att spy. Skulle jag lämnat tillbaka honom skulle det skett i helgen och imorgon hade han stått på färjan påväg tillbaka till Lettland :( Nä, usch och fy!

Jag har rådfrågat med en annan veterinär på en annan klinik idag, som såg allt detta på ett helt annoslunda sätt. Min första veterinär var så himla negativ och allt hon ville var att jag skulle lämna tillbaka honom, och en sådan veterinär vill jag inte ha med mig i ryggen. Så jag kommer att byta klinik helt enkelt. Hon kunde inte svara på om spatten var aktiv t.ex vilken man i princip ser direkt på röntgenplåtarna. Hon vill behandla en led som redan förbenats osv osv.. Vilket man inte gör. Så magkänslan att fortsätta på den första kliniken är dålig.

Ska ringa och boka tid för medicinsk
skoning imorgon och hoppas på att få det så fort som bara möjligt, så får vi utgå efter det sen. Hovväggen och ballarna är förskjutna båda bak ffa vänster, så hur han beter sig när man riktar upp fötterna är ju en bra fråga med tanke på att han gått och slitit väldigt snett länge. Detta kommer ju medföra att hela hans bakdel kommer att riktas upp i ett läge som han inte är van vid. Antingen går det bra eller så blir han totalt blockhalt.

Imorgon ska jag försöka hinna
med att göra ett inlägg om spatt, om Avons diagnos osv så ni som läsare förstår lite bättre :)

:love:


Postat av: ida

Hej, läser din blogg dagligen. Hoppas verkligen att det kommer att ordna sig med allt till det bästa, måste vara fruktansvärt jobbigt för dig, avons är så himla fin, men det låter som att du har hjärtat på rätta stället, verkligen... Jag hade nog gjort samma som du, låtit min häst stanna kvar och kämpa med att försöka hitta en lösning. Många styrkekramar till er!!!

2011-10-11 @ 09:30:15
URL: http://himlahastliv.bloggo.nu
Postat av: lina

Härligt att du uppdaterar! Förstår dock att bloggen inte är prio 1 just nu.

Du verkar så klok tycker jag, du resonerar vettigt och jag är helt säker på att du gör det bästa för Avons hur det än blir! Bra gjort att kolla med annan veterinär, medicinsk skoning osv. Eloge till dig! Fortsätt följa ditt hjärta!

2011-10-11 @ 10:07:15
Postat av: Anonym

Håller tummarna att det kommer gå bättre på den andra kliniken! (:

Och ser fram emot inlägget om spatt då jag knappt vet något om det! (:Föresten vad är en medecinsks skoning för något? :o

2011-10-11 @ 10:25:18
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: malin

Vilken klinik hade du förut och vilken har du bytt till?:)

2011-10-11 @ 12:03:12
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fin blogg du har :)

2011-10-11 @ 17:05:51
URL: http://systrarnawester.blogg.se/
Postat av: Ingela

Vad skönt att beslutet är taget, du gör det rätta absolut! Jag hade inte heller kunnat skicka tillbaka honom. Håller tummarna att du får en bättre känsla på den andra kliniken, och en bra veterinär!

2011-10-13 @ 11:33:38
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/
Postat av: Team Nyrk!

Otroligt vacker häst! :)

Vad är det för ras? Ålder? :)

kram felicia

2011-10-23 @ 19:50:34
URL: http://teamnyrk.blogg.se/
Postat av: Noomie

Jättefin bild! (:

2011-12-09 @ 10:55:15
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Moa- Northern Showhorses

Gud vilken fin häst du har! =D Hur gammal är den?

2011-12-28 @ 18:37:01
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0