Bildbomb Nr. 3

DATUM: 2011-09-24 / TID: 22:22:25













Postat av: malin

SV: yes de va i falköping! vart är de du jobbar? Tyckte oxå de va lite konstigt, han är ju som sagt van vid att äta det och har gjort de hos den förra ägare. vilket är billigast då? dom rekommenderade krafft 125 eller lucern. Just nu får han 1,5 kg kornkross om dagen och 1 kg lucern + fri tillgång på hö och käkar de lilla gräs som finns kvar.Revbenen syns ganska tydligt på honom och han behöver muskla sig mycket mer. är förvirrad....

2011-09-24 @ 22:57:53
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Rebecca ♥

Tjusiga ni är! Är lite sugen på att prova detta på min - hon får panik av tömmarna vid vanliga tömkörning.. Men de tömmarna jag har känns så låååånga. Har du vanliga eller vad använder du?

2011-09-25 @ 09:44:37
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: malin

SV: Tack för hjälpen!:) NU är bara frågan hur jag ska få tag på det, tveksamt om floby har!

2011-09-25 @ 14:24:01
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det ser så himla fränt ut, jag är jättesugen på att prova med Ginny..!

2011-09-25 @ 20:45:22
URL: http://backinthesaddle.blogg.se/
Postat av: Emma

Snygga ridbyxor! :o Vart har di köpt dom? :)

2011-09-26 @ 08:51:13
URL: http://klemmas.blogg.se/
Postat av: lina

Är jättesugen på att prova long reining jag med! Har läst massa positivt om det. Men jag undrar hur man gör igentligen? Första man ska göra är att få hästen att förstå stopp och start, vilket jag är med på. Men att göra öppnor och skänkelvikningar osv, hur gör man? Arbetar man bara med att "dra" i tömmarna eller använder man sig av något annat för att få hästen att göra som man vill? Haha ursäkta dumma frågor, men jag har verkligen ingen aning, och ingen erfarenhet av tömkörning heller. Vore jättesnällt om du kunde svara i ett inlägg eller till min mail eller något! kram

2011-09-26 @ 11:43:33
Postat av: Jennifer

Jätte fina bilder :) <3

2011-12-04 @ 01:09:50
URL: http://hogstaryttarna.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0